Komfyrer

Tlf: 22 57 03 00 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Gorenje innbyggingsovn


Merke: Gorenje
Varenummer: 473815

pdfLast ned produktark her.

Modell: BO647A21XG

HomeMade-form
Den tradisjonelle avrundete formen på Gorenje-ovnene er fremdeles en av de viktigste gode egenskapene. Formen er inspirert av tradisjonelle vedfyrte ovner og sørger for at varmluften sirkulerer fritt. Og når varmluften sirkulerer fritt, fordeles den jevnt og omslutter maten fra alle kanter. Dermed varmes maten jevnt og effektivt opp fra alle kanter slik at den alltid blir passelig stekt: sprø på utsiden og saftig inni. Ved hjelp av denne formen og vårt eget ventilasjonssystem, MultiFlow 360˚, åpnes en enestående mulighet – steking på alle fem nivåene.

PerfectGrill
De beste resultatene i Gorenjes innebygde ovner oppnås ved bruk av 3D-varmeelement. Et stort varmeelement ytterst med et lite varmeelement inni. Avanserte modeller er utstyrt med et variabelt varmeelement, som gjør det mulig å steke maten med et lite, indre varmeelement eller med begge varmeelementene. Varmefordelingen gir ypperlige resultater hver eneste gang slik at maten er sprø på utsiden og myk inni.

Steketermometer
Ved å måle temperaturen inni kjøttet styrer steketermometeret hele prosessen og aktiverer til og med alarmen når maten er ferdig.

Spesifikasjoner
Mål (BxDxH) mm 59,7 x 54,7 x 59,5
Energiforbruk kWt (varmluft) 0,85
Energiforbruk kWt (tradisjonell) 0,92
Nettovekt (kg) 31,5
Bruttovekt (kg) 35,8
Tilleggsstrøm W 3,300

    vasketid bilde
    Vasketid.no er norske vaskeriers samlingsplass for online bestilling av vasketid. Les mer på http://www.vasketid.no