Om DSI Systemer AS

Tlf: 22 57 03 00 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om DSI Systemer AS

DSI Systemer AS ble etablert i 1987. Vi holder til sentralt på Ryen, i Oslo. Her har vi kontor, utstilling, verksted, delelager og til enhver tid, nye og brukte maskiner på lager. 

Vi er i dag en av markedets ledende leverandører, med over 30 års erfaring, innen service og levering av vaskeriløsninger samt betalingssystemer til boligsameier og borettslag.

I tillegg til dette har vi betydelig kunnskap når det gjelder leveranser til moppevaskerier, hotell/restauranter, sykehjem/sykehus, skoler/barnehager, stall/kennel og offshore/shipping. 

Uansett om ditt vaskeri er stort eller lite, vil vi kunne skreddersy og levere vaskeriløsninger til ditt behov. Produktene leveres blant annet fra vår hoved-samarbeidspartner, Electrolux Professional, som er en av verdens største produsenter av vaskeri- og storkjøkkenutstyr. Våre dyktige serviceteknikere utfører, raskt og effektivt, service på de fleste maskiner.

Kan vi hjelpe deg/dere med noe? Ta kontakt på telefon, e-post eller "stikk bare innom".

Faste åpningstider: Kl. 08:00 - 16:00, mandag-fredag.

    vasketid bilde
    Vasketid.no er norske vaskeriers samlingsplass for online bestilling av vasketid. Les mer på http://www.vasketid.no